Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/lfop.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/lfop.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Vox Gospel Singers! - Lyngby Frikirkes Oplysningsforbund Vox Gospel Singers! - Lyngby Frikirkes Oplysningsforbund

+45 45878685

info@lfop.dk

Vox Gospel Singers!

VOX Gospel Singers holder pause i efteråret 2016

Uanset hvor vi er i livet, uanset humør og situation, har gospelmusikken noget at sige – ikke kun gennem lyrikken, men også gennem de fantastiske harmonier, rytmer og kreative musiske finesser. Derfor åbner LFO nu op for et Gospelkor for unge piger ml. 15-22 år.

 I koret ønsker vi at “vokse” både musisk, personligt og socialt, og vi tror på, at vi med vores stemmer kan gøre verden til et bedre sted!

Ud over de store ord, skal vi bare have det sjovt og synge både nye og gamle gospelsange, og der vil også bringes andre musik-genrer ind over. I koret kommer vi til at skabe noget helt unikt sammen.

Det ikke bare et kor med en bunke sangere: Den en enkelte får lov til at udfylde sit fulde potentiale og komme til udtryk. Det er noget af det smukkeste ved et kor – netop at hver enkelt er så forskellig, men alligevel er alle i samklang med hinanden.

Praktisk information:

Hvem: Piger mellem 15 – 22 år – med eller uden erfaring

Hvornår Sæsonopstart d. 3/9 2015. Derefter hver torsdag  kl. 19-21.

Hvor:  Toftebæksvej 13, Kgs. Lyngby

Pris: Det er muligt at komme til en gratis prøvetime. Herefter er prisen 75 kr pr. måned. Der afregnes for en hel sæson ad gangen (september til december og januar til juni.

For tilmelding eller ved spørgsmål kan du kontakte på mail dortekirchheiner@gmail.com eller telefon 28 70 40 67

Kom som du er!

Følg VOX Gospel Singers på Facebook

GOSPELKOR ER LEDT AF

Dorte Kirchheiner

IMG_7996-280x420[1] Dorte er en udtryksfuld og livsglad sjæl, som har svært ved at stå stille når trommerne begynder at spille. Hun har gennem flere år været en del af et kirkekor, samt Sankt Annæs Gymnasiekor, da hun gik der, som både var rytmiske og klassiske sange. Men hun har i 6 år brugt sine musiske talenter i Lyngby Frikirke, hvor hun specielt har været involveret i musikken om søndagen, samt i ungdomsarbejdet i kirken, og har været med-leder af tre af kirkens julekoncerter. Det bliver hun fortsat ved med at være, men nu har hun taget sin indre passion op for gospelmusikken og den frie udtryksform den har. Samtidig læser hun “Spansk, Sprog og Kultur” på Københavns Universitet.